среда, 1 мая 2024 г.

 

Працівники КЗ «Криничанська центральна публічна бібліотека» Криничанської селищної ради прийняли участь в ХХІ обласній онлайн – квітневій школі методиста – 2024, яка відбулась 29 – 30 квітня цього року. Дякуємо організаторам за насичену, змістовну програму, за відверту розмову, за виступи колег, які ділилися своїм досвідом роботи.

Із – задоволенням слухали вірші бібліотечного працівника, автора збірки «Душі Криниця» Лідії Сотник. Таку збірку хотілось би мати і у фонді нашої бібліотеки.

Зачарувала своїм виступом, розповіддю про себе, про свої книжки сучасна українська письменниця  Надія Гуменюк. Творчість Надії Гуменюк бібліотечні працівники Криничанської ТГ в цьому році популяризують  в рамках регіональної кампанії «Читаємо разом». Проєкт – 2024 «Письменники короновані словом».

Квітнева школа методиста, це не абиякий привід познайомитись, поспілкуватись, побачити та почути колег з других бібліотек та перейняти досвід їх роботи. Нехай школа методистів не звертає із накресленого шляху, нехай працює і ще не один десяток років в такому ж форматі, нехай об’єднує дійсно фахівців відданих бібліотечній справі.






Комментариев нет:

Отправить комментарий