понедельник, 3 апреля 2017 г.

День гумору

Слово до слова –весела розмова

Українська душа споконвіку любила повеселитися, забуваючи життєві негаразди і прикрощі. І що може бути кращим, як зібратися разом , щоб пожартувати.
Святкову програму гумористичних мініатюр «Слово до слова –весела розмова» присвячену Дню гумору відкрили працівники  Криничанської центральної районної бібліотеки для дорослих, запросивши активних користувачів: Тютюник Л.Д., Гончар С.А.,Чехович Н.Я.,Бойко Н.П.,                 Рачок О.В., Бойко. Н.В.,Лисицю А.М.,  Нестеренко Т.Г,     Нестеренко О. С., які і підтримали своїм настроєм свято.


Український народ створив безліч жартівливих пісень, коломийок, каламбурів. Тож запрошені не стали відходити від цієї традиції. Багато читалося гуморесок Остапа Вишні, Павла Глазового, Микити Годованця, та багатьох інших майстрів дотепного слова. Звучали також і жартівливі пісні у виконанні Нестеренко Т.Г., Нестеренко О., Тютюник  Л.Д., а підтримували їх спів Камінчук Л.Л., Кочергіна В.Г., Суслова О.Й.
Щоб присутні не сумували, працівники бібліотеки продемонстрували сценку з художнього фільму «Дика Роза», яка додала ще більшого настрою та налаштувала присутніх на позитив.
Все свято проходило з використанням мультимедійних пристроїв.
У народі кажуть: «Зі сміху люди бувають». Сьогодні наша усмішка – це усмішка сили, здоров’я, правди і моралі, то ж для того, щоб додати сили, всі запрошені були до частування солодкими тістечками з чаєм.

На останок зустрічі  ведучі всім побажали веселих та доброзичливих друзів, дотепних вигадок. А  щоб легше було жити, долати дрібні труднощі – даруйте один одному щирі і добрі усмішки, і не тільки 1 квітня, але і на протязі всього року, адже сміху немає кінця.

Комментариев нет:

Отправить комментарий