вторник, 15 декабря 2015 г.

Презентація книги Юрія Пархоменка "У кожного своя правда"

Презентація книги
Ю. Пархоменка «У кожнго своя правда»
14 грудня Україна відзначає День вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС.  Все що  стосується  Чорнобиля і сьогодні болить Юрію Валентиновичу, як він сам говорить: «Пархоменко до і після Чорнобиля, це два різних Пархоменка».   І не даремно саме  в цей день, в приміщенні Криничанської   селищної ради  він   презентував  свою  нову , уже п’яту книгу «У кожного своя правда».
На презентації були присутні земляки, ліквідатори наслідків аварії на Чорнобильській АЕС, спонсори, друзі, представники управління соціального захисту населення, начальник відділу культури, туризму, національностей та релігій РДА, директор історико-краєзнавчого музею, бібліотечні працівники району. Відкрила зустріч секретар селищної ради Вікторія Олександрівна Троценко.



Звертаючись до присутніх, автор розповів про свій непростий шлях до літератури.   Він прийшов до висновку, що не писати він не може, бо в   пам’яті односельців , і не тільки, повинні залишалися події,  які відбувалися в країні та в долях людей.
Присутні зустрічі ділилися своїми враженнями про книгу, розповідали про автора як талановиту людину, вірного товариша, досвідченого  педагога. Бажаючи всіх гараздів автору,   виступаючі висловили  побажання побачити ще не одну книгу Юрія Валентиновича.

Наталія Мазуренко,  зав. відділом  обслуговування Криничанської центральної районної бібліотеки для дорослих, яка була ведучою зустрічі, вручила  Юрію Валентиновичу іменний квиток користувача бібліотеки.    Подякувала  автору  за простоту, зрозумілість, доступність його книг, які займають достойне місце у краєзнавчому фонді бібліотеки. Саме ці книги склали основу книжкової виставки « Доля обрала нас», яка представлена до уваги користувачів  центральної районної бібліотеки для дорослих.

  Нову книгу «У кожного своя правда», з дарчим підписом Юрія Пархоменка, отримали  учасники презентації.

Комментариев нет:

Отправить комментарий