вторник, 2 марта 2021 г.

Нові книги

 

КЗК Криничанської районної ради «Криничанська центральна районна бібліотека для дорослих»   продовжує розміщувати в соціальних мережах, шляхом тематичного підбору, інформацію  та фото маркованих книжок, які надійшли від Українського інституту книги .

Йдучи на зустріч 207-й річниці від дня народження Тараса Григоровича Шевченка, звертаю увагу на книгу Станіслава Росовецького «Шевченко. Сучасна біографія». Назва книги говорить сама про себе. Для шанувальників, і не тільки, Тараса Шевченка це видання стане джерелом несподіваних біографічних відкриттів, співпереживань, а також естетичної насолоди від доторку до творів митця.

Книга використана під час оформлення книжкової виставки «Мудрий пророк майбутнього» в приміщенні бібліотеки.  9 березня планується захід присвячений 207 річниці поета, який проводиться на рівні громади, локація- ПАРК ШЕВЧЕНКА ПОГРУДДЯ КОБЗАРЮ. Працівники бібліотеки  представлятимуть книжково-ілюстровану виставку «Живи, Кобзаре, в пам’яті людській», особливе місце на якій буде відведене книзі С. Росовецького. «Шевченко. Сучасна біографія».

Кожного разу коли подаємо інформацію-відгук,  фото маркованих книг-бажаємо Українському інституту книги, в першу чергу людям, які там працюють, творчості, наснаги і надалі піклування про бібліотеки громади. Ми, бібліотечні працівники і наші користувачі надіємося і віримо що, ще не один раз отримаємо нові цікаві видання від Українського інституту книги.

 

 


Комментариев нет:

Отправить комментарий