Паштет (печінка із свинини)
-
0,6 кг. печінки;
-
1 морквина (велика);
-
300 гр. не соленого сала;
-
2 цибулини (білі-великі)
Печінку нарізати шматочками по 100 гр. (приблизно),
морквину очистити і перерізати на 3-и частини, сало нарізати шматочками по 100
грамів (приблизно), цибулю нарізати на 3-и частини. Все скласти в
казаночок і тушкувати 1,5-2 год. на повільному вогні.
Після того, як остине, двічі пропустити через м’ясорубку.
В кінці перемелений готовий паштет присолити,
поперчити, при сахарити за своїм смаком.
Форму паштету додає кожний по різному і
ставимо в холодильник.
Смачного!
Комментариев нет:
Отправить комментарий