четверг, 29 декабря 2022 г.

НОВОРІЧНЕ МЕНЮ ВІД БІБЛІОТЕКИ



 


Паштет (печінка із свинини)

-         0,6 кг. печінки;

-         1 морквина (велика);

-         300 гр. не соленого сала;

-         2 цибулини (білі-великі)

Печінку нарізати шматочками по 100 гр. (приблизно), морквину очистити і перерізати на 3-и частини, сало нарізати шматочками по 100 грамів (приблизно), цибулю нарізати на 3-и частини. Все скласти в казаночок і тушкувати 1,5-2 год. на повільному вогні.

Після того, як остине, двічі пропустити через м’ясорубку.

В кінці перемелений готовий паштет присолити, поперчити, при сахарити за своїм   смаком.

Форму паштету додає кожний по різному і ставимо в холодильник.

Смачного!



Комментариев нет:

Отправить комментарий