пятница, 23 октября 2015 г.


Сучасні сервіси та послуги  бібліотеки






22  жовтня 2015 року на базі Криничанської центральної районної бібліотеки для дорослих відбувся обласний семінар-тренінг  «Інформаційно-бібліотечні ресурси: проблеми формування, використання, доступу».                 
У роботі семінару взяли участь  керівники району,  та фахівці Дніпропетровської обласної універсальної наукової бібліотек и.    
Учасниками семінару були бібліотечні фахівці з Криворіжської та Дніпродзержинської  міських бібліотек, Широківської, Пятихатської, Верхньодніпровської, Софіївської централізованих бібліотечних систем та Криничанської центральної районної бібліотеки для дорослих.

         Семінар-тренінг складався з трьох секційних занять,  на яких  учасники удосконалювали знання з бібліографічного опису, обліку, перевірки  та списання бібліотечного фонду, ознайомлювалися з пошуком та замовленням документів за електронним каталогом обласної бібліотеки, отримали методичні рекомендації, взяли участь в практичних заняттях.

В дарунок на один із комп’ютерів Криничанської центральної районної бібліотеки для дорослих заступником директора з питань автоматизації  КЗК «ДОУНБ» Г.Я.Крупій було установлено безкоштовно систему автоматизації бібліотек «ІРБІС», яка відповідає усім міжнародним вимогам.


Комментариев нет:

Отправить комментарий