пятница, 2 октября 2015 г.


РОКИ  ЛЮДИНІ ДО ЛИЦЯ

 

         Осінь – золота і прекрасна,  багата і багряна, красива, глибока і гарна, тиха і щедра. Скільки епітетів, образів осені в світовій поезії, мистецтві, культурі. Це улюблена пора багатьох живописців, композиторів, акторів і творчих людей.
         Щемливе почуття «осінь» живе в душі кожної людини, і щороку разом із природою кожен переживає його, переживає свій листопад. Чому? Мабуть, тому, що осінь – це підсумок, це невблаганний вечір, це схили  людського життя.
         В чудовий осінній день у прес – кафе Криничанської районної бібліотеки для дорослих пройшла зустріч з людьми літнього віку. До їхньої уваги були представлені книжкові виставки «Сила бренду сучасної української літератури»,«Для дому, для сім’ї», «Про здоров’я треба знати, про здоров’я треба дбати» та книжковий кошик «Книга у нашому житті».
Добрими словами привітали присутніх   начальник організаційного відділу районної ради Л.А.Панасенко, та начальник відділу культури, туризму, національностей та релігій Н. І.Руденко. Літній вік людини зовсім не означає, що вона вже ні на що не здатна. Навпаки – літні люди мудрі, досвідчені, терплячі і толерантні, поспілкувавшись з ними, ви розумієте, що серцем і душею, вони завжди молоді.
         Цей захід для ветеранів праці підготували працівники районного Будинку культури та районної бібліотеки для дорослих.
         За чашкою чаю з солодощами, з задушевними українськими піснями   пройшла  зустріч, зігріта теплом добрих сердець наших поважних гостей.   

Комментариев нет:

Отправить комментарий