пятница, 27 января 2017 г.

Пам’ятаємо про Крути

    29 січня – День пам’яті героїв Крут – саме там, у 1918 році відбувся бій, що на довгі роки став одним із символів боротьби українського народу за свободу і незалежність.
   Напередодні цієї дати в Криничанській центральній районній бібліотеці для дорослих було проведено бібліотечний етюд «Пам’ятаємо про Крути», який до уваги присутніх представила зав. відділом  обслуговування  Наталія Мазуренко.


  На захід завітали учні 11 класу Криничанської СЗШ №2 разом з заступником директора з виховної роботи  Іриною Михайлівною Лебедь. Вони  уважно слухали розповідь про героїв, які були зовсім не на багато старші за них, і не вагаючись віддали свої юні життя за Україну.
  В бібліотечному етюді увазі запрошених було представлено відео презентацію та екскурс в минуле.
У фонді бібліотеки є документи присвячені подіям  Крутянського бою. Саме вони стали основою книжкової виставки «Героїзм і трагедія нашої історії», біля якої було проведено огляд літератури «Безсмертна слава лицарів Крут».
   На  книжковій виставці представлені також  видавничі матеріали районної бібліотеки - інформаційний буклет «України обпалений цвіт» , з якого можна дізнатися головні факти про бій під Крутами та книги, що є в бібліотеці

Комментариев нет:

Отправить комментарий