вторник, 7 марта 2017 г.

Літературний фуршет «Мистецтво бути жінкою»


    Весна – найпрекрасніша пора року.  З її приходом оживає природа, повертаються з далеких країв птахи, квітнуть дерева, зодягаючись у зелень гаї, перегукуючись голосним пташиним співом. Прийшла весна!
І в ці березневі дні в літературному кафе Криничанської центральної районної бібліотеки для дорослих пройшла зустріч «Миру і щастя землі, по якій ідеш ти, жінко!», яка включала в себе виставку – коктейль «Тонке мереживо жіночої душі» та літературний фуршет  «Мистецтво бути жінкою».
З привітанням до жінок звернулася директор бібліотеки Т. І. Бобошко - побажала добра, яскравих емоцій, чудового весняного настрою, краси, приємних сюрпризів та миру і злагоди в родинах.
Хай пролісок перший дарує вам ніжність,
А сонце весняне дарує тепло
У березні вітер несе хай надію
І щастя, і радість, і тільки добро!
Зав. відділом обслуговування         Н.О. Мазуренко розповіла  про кількість передплачений періодичних видань в бібліотеці, познайомила з новими книгами сучасних українських письменників, навела  приклади  цікавих, нелегких та щасливих жіночих доль у художніх творах.
А бібліотекар читальної зали Н.О.Соловйова презентувала періодичні видання які знаходяться у фондах центральної бібліотеки,звернула увагу на ті розділи, якими цікавляться представниці прекрасної половини Криничанщини.
На зустріч були запрошені Чехович Н.Я.,Осіння В.О.,Гончар С.А., Тютюник Л.Д., Колєснікова В.І., Бойко Н.А., Рачок О.В., Кочергіна В.Г., Камчатна О.В.,та Бойко Н.П. – активні користувачі бібліотеки, активні учасники заходів.  Вони такі різні. І в цій несхожості їх сила.

Присутні за чашко чаю з солодощами жваво спілкувалися, читали вірші, переглядали газети та журнали. 

Комментариев нет:

Отправить комментарий