понедельник, 20 марта 2017 г.

Семінар-практикум по краєзнавству



17 березня 2017 року для бібліотечних працівників району  на базі Криничанської центральної районної бібліотеки для дорослих відбувся семінар-практикум на тему  «Краєзнавча діяльність бібліотеки: традиції та інноваційний пошук».
           

                

Перед присутніми виступила директор Криничанської центральної районної бібліотеки для дорослих Бобошко Тетяна Іванівна, яка відкрила захід, розповіла про пріоритетні напрямки краєзнавчої роботи. Бобошко Тетяна Іванівна  презентувала збірку поезій Яровенко Лідії Іванівни, мешканки села Вітрівка, та передала видання бібліотекарю Вітрівської бібліотеки Єременко Аллі Веніамінівні для вручення автору

З консультаціями по темі семінару виступали  методист Панасенко Тетяна Анатоліївна та бібліограф Лучка Валентина Володимирівна, директор Криничанської центральної районної бібліотеки для дітей Гаврющенко Ольга Володимирівна.

 В ході семінару-практикуму працівники сільських та селищних бібліотек розробляли туристичні маршрути «Краєзнавчий Бібліо-PR» та активно спілкувалися під час інтелектуальної гри «Естафета інновацій».





Комментариев нет:

Отправить комментарий