среда, 17 мая 2017 г.

Бібліотечна нарада.

       16 травня 2017 року бібліотечні фахівці Криничанщини, вбрані у вишиванки,  зібралися в приміщені центральної районної бібліотеки для дорослих на нараду за темою «Бібліотеки району в громадсько-політичному, літературному та культурному житті України».  На порядку денному  були і виступи, і презентації, і зустрічі, і фото.
      Відкрила нараду, ознайомила з планом її проведення та виступила з темою «Сільські, селищні бібліотеки району як осередки культурного розвитку та центри інформаційного забезпечення потреб громади» Бобошко Тетяна Іванівна директор райбібліотеки для дорослих.  Гаврющенко Ольга Володимирівна  директор райбібліотеки для дітей  надала консультацію по темі «Обслуговування дітей – новий формат та динаміка змін в умовах сучасних реалій»

Методист райбібліотеки  Панасенко Тетяна Анатоліївна розповіла про діяльність  книгозбірень району щодо участі у Всеукраїнських та обласних соціологічних дослідженнях, кампаніях, проектах , акціях, конкурсах, анкетуваннях та презентувала участь в обласній квітневій школі для  методистів.





    Відбулася зустріч бібліотечних працівників району  з головою наглядової ради Б.О. «Фонд соціального розвитку «Майбутнє» Касьяновим Сергієм Павловичем та виконавчим директором  Фонду Саліженко Людмилою Миколаївною, які розповіли про свою  діяльність, а  Тетяна Іванівна Бобошко директор райбібліотеки  для дорослих познайомила із бібліотечною галуззю району, її досягненнями та потребами. В дарунок від Благодійної організації кожна бібліотека отримала книгу «Експортувати просто», а центральна районна бібліотека для дорослих ще й зручні крісла, які так потрібні закладу для  комфортних умов обслуговування відвідувачів, проведення різноманітних масових заходів,  зручного відпочинку користувачів бібліотеки -  джерела інформації та знань, спілкування та дозвілля, фантазії та творчості. На сам кінець зустрічі Тетяна Іванівна подякувала за надану благодійну допомогу,  побажала подальших успіхів та співпраці.
Завершилася нарада бібліотечним фотосалоном «Ой, яка ж ти гарна, сорочка вишивана!», який присвячений Дню вишиванки.
 Захід пройшов змістовно та продуктивно.


Комментариев нет:

Отправить комментарий