пятница, 16 июня 2017 г.

Бібліотечна вулична акція «Смак літа»

Ось і завітало до нас літо, а це означає, що прийшла пора фруктів, ягід та овочів. Свіжими ними поласувати вдається недовго. Тому настав час консервування, аби взимку й навесні було, як кажуть, і в погребі, і на столі.
Криничанська центральна районна бібліотека для дорослих організувала вуличну акцію «Смак літа». В рамках акції на центральній площі селища було організовано виставку – інсталяцію «Літо в банці», матеріали якої допоможуть приготувати на зиму: смачне варення, компот, повидло, джем, законсервувати помідори, огірки, кабачки…
У кожної господині є скарбничка домашніх рецептів консервування,  і бібліотекарі - не виключення. Своїми рецептами заготівель на зиму та кращими порадами, виготовленими у вигляді закладок «Фірмовий рецепт», ділилися з мешканцями громади.
Цікаві нові ідеї консервування для господинь пропонують ілюстровані журнали «Лиза», «Хазяїн», «Дім. Сад. Город», «Люблю готовить», «Огородник» та ін., які передплачує наша бібліотека.

          Приходьте до нас, приносьте свої найкращі рецепти та переймайте досвід інших господинь. Пробуйте, експериментуйте і дивуйте своїх близьких смачненьким!



Комментариев нет:

Отправить комментарий