пятница, 3 ноября 2017 г.

ЗІ СЛАВНИМ ЮВІЛЕЄМ

     
           Щедрою осінню ми вітаємо з ювілеєм Людмилу Миколаївну Збаранську.
         Народилася Людмила Миколаївна 4 листопада 1967 року у с. Червоний Маяк Солонянського району на рідній Дніпропетровщині в прекрасній родині.
         У 1975 році сім’я переїжджає жити до с. Адамівка Криничанського району. А у 1985 році по закінченню середньої школи навчається у Жовтоводському педагогічному училищі. Після його закінчення Збаранська Л.М. була направлена на постійну роботу в Новопушкарівську початкову школу вчителем початкових класів. На цій посаді працювала 16 років.
         З січня 2011 року очолює Новопушкарівську сільську бібліотеку.
         Вагомий досвід роботи на освітянській ниві, вірне мислення, небайдужість і наполегливість стали запорукою її успішної діяльності в бібліотечному закладі.
         Комунікабельна, відверта ерудована, має власний погляд на світ, вболіває за долю своєї справи і так майже 7 років на ниві культури.
         Свою скарбничку професійної майстерності Людмила Миколаївна доповнює знаннями обласних курсів підвищення кваліфікації, районних семінарів, майстер-класів, тренінгів. А із-за відсутності в бібліотеці комп’ютерних технологій, вона є частим відвідувачем інтернет-центру центральної районної бібліотеки для дорослих. Час вимагає естетично оформлену бібліотеку, що і спонукає залученню мешканців мікрорайону обслуговування до читання книги, відвідування масових заходів, які проводяться Людмилою Миколаївною в стінах книгозбірні.
         Любов до своєї справи, професіоналізм – саме ці риси характеру Людмили Миколаївни        зробили Новопушкарівську сільську бібліотеку затишною, цікавою, потрібною.
         А ще ювілей Збаранської Л.М. співпав з ювілеєм очолюваної нею бібліотеки – 90 річчя її заснування.
         Варто зазначити що за короткий термін роботи в Новопушкарівській сільській бібліотеці Людмила Миколаївна нагороджувалась грамотами голови районної державної  адміністрації та голови районної ради за професіоналізм, працелюбність, відданість бібліотечній справі.
         Тож, шановна Людмила Миколаївно бажаємо здоров’я, добра радості та творчого натхнення, щоб книги – вічне джерело мудрості - завжди потрапляли до свого читача а в бібліотеці завжди було людно і гостинно.

Комментариев нет:

Отправить комментарий