четверг, 9 ноября 2017 г.

Прем`єра книги "Виміри життя"

       
     08 листопада 2017 року в Криничанській центральній районній бібліотеці для дорослих відбулася зустріч з письменником-земляком Юрієм Валентиновичем Пархоменком та презентація його книги «Виміри життя». 
      На заході були присутні представники райдержадміністрації, побратими-чорнобильці, друзі, читачі та бібліотечні працівники. 
      Із вступним словом до присутніх звернулася директор центральної районної бібліотеки для дорослих Тетяна Іванівна Бобошко, яка розповіла про земляка-краєзнавця, учасника ліквідації аварії на ЧАЕС, голову Криничанської районної громадської організації «Союз Чорнобиль України» Юрія Валентиновича Пархоменка.
      Він цікаво розповідав про свою нову книгу, яка продовжує серію новел із людського життя. Слова подяки від автора звучали на адресу спонсорів та фахівця управління соціального захисту населення райдержадміністрації Ольги Володимирівни Бурхович, яка опікується проблемами ліквідаторів-чорнобильців. Адже в книзі йдеться і про неї.
Слід зазначити, що це уже сьома книга нашого письменника-земляка. Всі книги автора були представлені у бібліотеці на виставці-прем’єрі «Виміри життя».
     
Перший заступник голови Криничанської райдержадміністрації Олег Петрович Карнацький та радник голови райдержадміністрації Людмила Федорівна Забора схвально відгукнулися про активну життєву та громадянську позицію Юрія Валентиновича, виразили щирі слова вдячності за плідну роботу по відстоюванню інтересів та соціальному захисту ліквідаторів наслідків аварії на Чорнобильській АЕС, активну участь у суспільно-політичному житті Криничанщини, цілеспрямованість, енергійність, вагомий внесок у примноження літературної спадщини рідного краю та передали вітання та Подяку від голови Криничанської райдержадміністрації, депутата районної ради Олега Васильовича Гапіча.
Юрій Валентинович завітав до бібліотеки з подарунками: гостям він вручав свою книгу з дарчим підписом, а також часопис «Чорнобилець Придніпров’я» та диски з міжнародного фестивалю пісні «Чорнобильські мотиви».
      Про співпрацю з письменником розповідали у своїх виступах учасники заходу В.І. Мирошниченко, В.О. Одінцов, О.В. Бурхович, М.В. Мініч, Т.І. Бобошко. 
Зокрема, Тетяна Іванівна Бобошко наголосила: «Презентація книги відбувається саме в бібліотеці, бо бібліотека – це, в першу чергу, – книги, це територія спілкування, добра та єдності».
      Відвідувачі заходу, а це люди різних поколінь, побажали автору здоров’я та творчого натхнення.

Комментариев нет:

Отправить комментарий