вторник, 30 января 2018 г.

«Герої Крут – наша слава, наша історія»

29 січня День памяті Героїв Крут.
       Бій під Крутами став символом героїзму та самопожертви молодого покоління в боротьбі за незалежність. В  цей день український народ згадує трагічну сторінку в історії нашої держави та вшановує пам’ять про юнаків, що загинули під станцією Крути, захищаючи молоду Українську республіку.

      До вшанування пам’яті героїв Крут в Криничанській центральній районній бібліотеці для дорослих оформлена книжкова виставка «Навіки молоді герої Крут», підготовлений буклет «Герої Крут – наша слава, наша історія», рекомендаційно-інформаційний дайджест «Пам’ятаємо героїв Крут», та книжкову закладку «Біль мого народу – Крути».

         Для учасників заходу, учнів 10 і 11 класів Криничанської СШ №2 проведена година патріотизму «Навіки молоді герої Крут». Присутні переглянули документальний фільм із циклу «Нескорені», та прослухали презентацію книг із фонду бібліотеки «Пам’ятаємо героїв Крут».

          Голова районної ради Кобзар Н.С., виступивши перед молоддю, закликала пам’ятати та шанувати загиблих юнаків під Крутами, любити Україну, бути її патріотами.
         На зустрічі учні декламували вірші про героїв Крут.

         Пам'ять героїв Крут вшанували хвилиною мовчання.
Слава героїв Крут живе і житиме до віку в серцях українського народу!

 








Комментариев нет:

Отправить комментарий