четверг, 11 января 2018 г.

Зимовий ювілей

     В ці Різдвяні дні відсвяткувала свій ювілей Мандригель Тетяна Володимирівна, яка народилася 11 січня 1963 року в с. Благодатне нашого району. Після закінчення в 1980 році Гуляйпільської ЗСШ вступила до навчання в Дніпропетровський сільськогосподарський інститут на агрономічний факультет. Отримавши вищу освіту  з 1985 року працює на різних посадах в колгоспі ім. Ватутіна Криничанського району. Деякий час очолює Болтишську сільську раду. А з листопада 2009 року Тетяна Володимирівна своє життя  пов’язала із книгою, очоливши  Болтишську бібліотеку. Мандригель Т.В. працює з громадою і для громади. Її цікавлять краєзнавчі питання. Цей напрямок основний в роботі. Для вирішення питань краєзнавства неодноразово відвідувала Дніпропетровський краєзнавчий музей, обласний архів, де черпала все, що потрібно для її роботи. В 2016 році стала учасником  регіонального  краєзнавчого проекту «ДніпроКультура» до якого подає зібрані нею по крупинках матеріали про нашого земляка, поета Ф. Ісаєва. В 2012 році Болтишська сільська бібліотека, яку очолює Тетяна Володимирівна  є учасником Всеукраїнського дослідження  «Незадоволений читацький попит на вітчизняну книжкову продукцію у публічних  бібліотеках України».
          Виконуючи професійні функції Т.В. Мандригель неодноразово друкувалася на шпальтах районної газети «Нові Рубежі», подавала фотокарточки та опис проведених заходів до обласної універсальної наукової бібліотеки. Згідно графіка центральної районної  бібліотеки для дорослих. Приймає активну участь в районних семінарах, нарадах, майстер-класах, тренінгах бібліотечних працівників. Підвищує свій  професійний рівень на обласних курсах підвищення кваліфікації.
      Добросовісний, дисциплінований працівник і в той же час спокійної вдачі людина. У своїй діяльності використовує сучасні методи популяризації книги, шукає нові форми роботи з користувачами. В практиці роботи застосовує інформаційні технології. Проте не тільки роботою наповнене життя Тетяни Володимирівни. Разом із чоловіком виростили та виховали двох доньок – Олену та Ольгу. Прекрасна господиня, вірна та любляча дружина.
      Щиро вітаю Вас, шановна Тетяно Володимирівно, із славним ювілеєм!
         Хай кожен прийдешній день приносить Вам задоволення, гарний настрій. Здоров’я Вам та наснаги.
        

Директор
Районної бібліотеки для дорослих

Бобошко Т.І.

Комментариев нет:

Отправить комментарий