пятница, 16 марта 2018 г.

Підвищення кваліфікації


14 березня 2018 року  на базі КЗК «Криничанської районної ради «Криничанська центральна районна бібліотека для дорослих» проведено практикум на тему «Інформаційно-рекламна продукція бібліотеки».
Присутні бібліотечні працівники району ознайомилися з консультаціями, виступами,  методичними порадами, які підготували фахівці центральної районної бібліотеки для дорослих з питань  «Рекламна діяльність у бібліотеках Криничанщини», «Друковані види бібліотечної рекламної продукції», «Реклама бібліотечних каталогів та картотек», «Різновиди та методика створення бібліографічних видань»,  «Рекламуємо бібліотеку – створюємо видавничу продукцію», «Комп’ютерні програми для створення  рекламної продукції» та прийняли участь у практичних заняттях «Ідеї. Практика. Досвід».
На заході  презентована краєзнавча книжково-документальна виставка - інсталяція  «Квітни мій краю» присвячена 95-ій річниці створення Криничанського району , що експонується у відділі обслуговування  центральної райбібліотеки  для дорослих.  Виставка дала змогу бібліотекарям району помандрувати теренами Криничанщини і познайомитися з видатними людьми та визначними місцями ріднокраю за допомогою різноманітної  краєзнавчої друкованої  рекламної продукції .








Комментариев нет:

Отправить комментарий