пятница, 27 апреля 2018 г.

«Україна пам'ятає»


    Друга світова війна – вічно у незгасній пам’яті, у кожного з нас українців. Адже пам'ять – частина духовного життя народу, його найсвятіша істина. Той, хто пам’ятає, завжди сильніший, бо озброєний досвідом минулого. Досвідом боротьби і подолання труднощів, самозречення і відданості, мужності і непокори.
         Події Другої світової війни не перестають вражати силою народного духу, величчю подвигу мільйонів, що піднялися на захист Батьківщини, своїх осель і родин. Про це створено тисячі книг, кінофільмів, пісень. Однак тема героїзму в роки війни нескінченна, бо має вічне джерело, витоки якого – у народній пам’яті, що закарбувала імена тих, хто поміг в ім’я Перемоги. Ця пам'ять незгасна – вона у наших серцях.
         «Україна пам’ятає» - під такою назвою в Криничанській центральній районній бібліотеці для дорослих оформлена тематична книжкова полиця, де зібрані історико-документальні матеріали, що свідчать про події, героїзм українського народу в Другій світовій війні.  Працівники бібліотеки запрошують читачів, всіх тих хто не байдужий до майбутнього нашої України, хто прагне знати правду про найстрашнішу в історії людства війну, відвідати бібліотеку та взяти  почитати книгу.





Комментариев нет:

Отправить комментарий