вторник, 24 апреля 2018 г.

«Диво ключі Павла Загребельного»


В рамках регіональної кампанії «Павло Загребельний – письменник, якого читають» днями, у Криничанській центральній районній бібліотеці для дорослих пройшов захід під назвою «Диво ключі Павла Загребельного».
         На літературний вечір були запрошені учні 9, 11 класів Криничанської ЗСШ № 2, та вчителі Палієнко В.М, Вакерина А.С.. Присутні ознайомилися з життєвим і творчим шляхом геніального письменника, також переглянули документальний фільм «У пошуках витоків… Павло Загребельний», та прослухали презентацію книжкової виставки «Великий майстер пера».
         З метою кращої популяризації творів Павла Загребельного центральна районна бібліотека для дорослих випустила свої видавничі матеріали, зокрема: бібліографічний етюд «Павло Загребельний – геній української прози», бібліографічний нарис «Павло Загребельний – патріарх української літератури», та книжкову закладку «Як сонце виплакане слово». Всі ці видання складено на основі літератури, яка є у фонді бібліотеки. Книги Павла Загребельного чекають на своїх шанувальників.

Комментариев нет:

Отправить комментарий