вторник, 13 августа 2019 г.

Туристсько – краєзнавчий калейдоскоп «З любов’ю до рідного краю»


Рідна хата, сім'я... Дороге і любе серцю село, де ти народився, виріс, прожив свої найкращі роки. Наше село Червоноіванівка має свою неповторну історію, яка маленьким струмком, беручи початок з глибини віків, плавно і впевнено тече аж до сьогоднішнього часу.
         В історії нашого села віддзеркалюється історія всієї Батьківщини, всього українського народу. Одне село, таке, як Червоноіванівка, це лише невеличка піщинка у великому морі сіл і міст України. Але разом вони одне ціле, одна велика історія, одна велика родина, а ім'я їй – Україна. Кожна людина, яка поважає себе та інших людей, повинна знати, цінувати і примножувати історію рідного краю, духовні та матеріальні здобутки його людей, бути не байдужою до долі рідної землі.
         Так 10 серпня працівниками культури бібліотекарем Бесараб О.М. директором СБК Бондарець Я.А., та художнім керівником Кратік А.М.,  був проведений туристсько – краєзнавчий калейдоскоп «З любов’ю до рідного краю». На захід завітали читачі  та жителі Червоноіванівської громади. Захід відбувся за маршрутною мапою , яку розробили за здалегіть, розпочався з розповіді про історію Червоноіванівського будинку культури, а потім вирушили по куточкам рідного краю. 
        


Бібліотекар розповіла про історію виникнення свого краю, легенди, походження свого поселення. За час подорожі діти разом з бібліотекарем проїхались деякими містами рідного краю. Мандрівка завершилася смачною кашою, яку приготували директор будинку культури Бондарець Яна Андріївна та худ. керівником Кратік Альоною Михайлівною, та веселими іграм, діти ділилися розповідями про почуте.  Цікава зустріч збагатила дітей знаннями невідомих історичних фактів, подій, пов’язаних із історією рідного краю, його минулим та сьогоденням.





Комментариев нет:

Отправить комментарий