пятница, 30 августа 2019 г.

Обласний семінар-тренінг для бібліотечних працівників відділів обслуговування міських і районних ЦБС, бібліотек ОТГ «Електронний каталог: можливості ефективного використання»


29 серпня на базі КЗК Криничанської районної ради «Криничанська центральна районна бібліотека для дорослих» відбувся обласний семінар-тренінг для бібліотечних працівників відділів обслуговування міських і районних ЦБС, бібліотек ОТГ «Електронний каталог: можливості ефективного використання».
         Учасниками семінару-тренінгу були бібліотечні фахівці міст: Кам'янське,  Кривий Ріг, районів: Криворізького, Софіївського, Верхньодніпровського та Криничанського.
         З вітальним словом до присутніх звернулася начальник відділу культури, туризму, національностей та релігій Криничанської РДА
Т.М. Дмитренко, а директор центральної районної бібліотеки для дорослих
Т.І. Бобошко розповіла про роботу бібліотек району та партнерство в умовах децентралізації.
         З презентаціями по темі семінару-тренінгу виступили Крупій Г.Я – заступник директора з автоматизації бібліотечних процесів КЗК «ДОУНБ» Браславська І.М. – завідувач відділу періодики, Савченко І.Є – завідувач сектору краєзнавчого відділу. Відбулися практичні заняття в групах.
         Учасники семінару-тренінгу отримали відповідний багаж знань та залишилися задоволені роботою семінару.





Комментариев нет:

Отправить комментарий