понедельник, 23 мая 2022 г.

Природа – джерело життя і краси

 

Людина і природа… - вічна і актуальна тема. Та ніколи вона не стояла так гостро, як у наші дні, коли загроза екологічної кризи, а може, й катастрофи, нависла над людством і проблема екологізації матеріальної і духовної діяльності людини стала життєвою необхідністю. Щоб у читачів виникла потреба захищати тваринний і рослинний світ, не допустити його повного зникнення і знищення, треба навчити їх любити.

         2022 рік оголошено Роком збереження природи та живого миру в Україні. Також 24 травня відзначається День Європейских парків.

    Для цього в Криничанській центральній публічній  бібліотеці представлена виставка-інсталяція «Природа – джерело життя і краси», яка розкриває тему  свідомого і бережливого ставлення кожної людини до природи.

          Основне завдання нашої бібліотеки не тільки інформувати про екологічну та природоохоронну діяльність доступною  читачів, а й намагатися донести до них злободенність цієї проблеми, довести необхідність по-іншому ставитися до оточуючої нас природи.

         Тож давайте, щоб в Україні нова екологічна свідомість стала невід’ємною частиною свідомості громадян нашої держави, щоб усі відчували свою причетність до справи збереження довкілля.




Комментариев нет:

Отправить комментарий