среда, 15 февраля 2017 г.


«НЕЙМОВІРНІ 

ІСТОРІЇ 
КОХАННЯ»

  В день всіх закоханих в літературне кафе  Криничанської центральної районної бібліотеки для дорослих завітали одинадцятикласники ЗСШ  №2. Літературне віче «Неймовірні історії кохання» із  життя зарубіжних письменників, яке підготували старшокласники, здивувало новизною поглядів, трактувань, роздумів.
       Вчитель зарубіжної  літератури ЗСШ №2 Лебідь Ірина Михайлівна познайомила присутніх з учасниками заходу і темами їх виступів.    Так Соня  Лізанець розповіла про кохання     М.Цвєтаєвої, Ліза Домінюк про всепоглинаючу любов Ф. Фіцджеральд, а Аліна Шепель про зворушливу закоханість Є. Асадова. Яскравий виступ  Микити Яворського про кохання в життя С.Єсеніна не залишило нікого байдужими. Про трагічну любов Ф. Петрарки і Лаури розповіла Ірина Мала, з непростою історією кохання, з життя  французького письменника В. Гюго познайомила Валя Кравцова. Ірина Михайлівна доповнювала і коментувала кожен виступ.
       

  В районній бібліотеці для заходу було підготовлено виставку-інсталяцію «Цей прекрасний дар кохання», де в розділі «Свободи кохання у романах» представлено літературу сучасних українських письменників.




Комментариев нет:

Отправить комментарий