понедельник, 20 февраля 2017 г.


Пам’яті Небесної Сотні


       Минуло три роки з часу загибелі Героїв «Небесної сотні». Світла небесна пам’ять кожному, чиє життя обірвалося в серці української столиці. Батьківщина втратила своїх найкращих синів. Це великий біль для кожного, хто є українцем.
     В Криничанській центральній районній бібліотеці для дорослих постійно діє виставка-реквієм «Сила незламного духу», де представлена новітня література  про події які відбувалися на Майдані взимку 2013- 2014 рр. та видавничі матеріали районної бібліотеки  (фотоальбом  «Слава Небесній Сотні», вірші та ін..)
    20 лютого в книгозбірні пройшли патріотичні діалоги «Небесна Сотня воїнів Майдану», де присутні разом з бібліотекарем перегорнули сторінки книг Марка Рудневича «Я з Небесної Сотні», Соні Кошкіної «Майдан» та Василя Базіва «Армагедон на Майдані», ці книги містять в собі свідчення очевидців, та художнє осмислення подій на Майдані. Слайд  - показ «98 днів революції» дав змогу присутнім згадати ті трагічні дні для нашої держави.

      Нажаль сьогодні Україна стикнулася  з іншим, опинившись у трагічній ситуації, війною на Сході, але ми пишаємося тим, що в історії нашої славної країни є багато прикладів того, як треба любити і захищати свій край.    

Комментариев нет:

Отправить комментарий