вторник, 21 апреля 2020 г.

Знайомтесь, сучасні українські письменники



 Під час карантину, бібліотека залишається зі своїми користувачами. В он-лайн режимі  працівники бібліотеки будуть  інформувати про цікаві  книги.
 Зараз до вашої уваги книги сучасних українських письменників.
Якщо ви прихильник таланту Василя Шкляра, то пропонуємо до вашої уваги гостросюжетний роман «Самотній вовк».
В основу сюжету лягли реальні події. Українець, вояка Французького іноземного легіону отримає завдання – вивезти з окупованої Чечні дочку генерала, на яку полюють російські спецслужби.
Воїн-одинак розпочинає вкрай небезпечний двобій з московськими людоловами. Але чим насправді було це завдання і яка роль належала дочці генерала? І тільки, прочитавши цей роман, читач знайде відповіді на …
    Серед письменників стає популярним написання ретро-романів, а якщо це ще й роман-детектив, то   любителям цього жанру   пропонуємо  роман Юрія Винничука «Нічний репортер».
Події в романі відбуваються в Львові в далекому 1938 році. Читачі водночас  опиняться у тогочасному старовинному місті та разом з головними героями поринуть у події  розслідування  загадкового вбивства.
Проникливі оповідання від популярних українських письменниць Д. Корній, М. Іванцової та Н. Доляк,  які увійшли до збірки «Поруч з тобою» присвячені вічній темі кохання.
А в романі Ірен Карпи «Добрі новини з Аральського моря» водночас переплелося все: кохання і зрада, інтриги, вбивство, втеча та пошук себе.
В основі сюжету – пригоди чотирьох жінок, яких об’єднують  секрети з минулого, а також бажання звільнитися від них і почати нове життя.
Письменник, створюючи твори, виконує тільки частину роботи, сподіваючись, що читач прийме подальшу участь у його розумовій діяльності. (Й. Гете)

Комментариев нет:

Отправить комментарий