понедельник, 1 февраля 2021 г.

 

   Це я, званий Чемерисом

            З 1 лютого 2021 року в бібліотеках стартувала регіональна кампанія "Це я, званий Чемерисом" і триватиме по вересень 2021 року. Вона проходить в рамках регіонального проекту бібліотек Дніпропетровщини "Читаємо разом".

            Мета цієї кампанії привернення уваги та формування інтересу до творчої спадщини українського письменника Валентина Чемериса, творчий і життєвий шлях якого був довгий час пов'язаний з Дніпропетровщиною.

            Враховуючи діючі карантинні обмеження, працівники бібліотеки більше уваги будуть приділяти інноваційним формам роботи з використанням інтернет-технологій.

            Бібліотеки планують взяти участь в організації та проведенні обласного конкурсу на кращий літературний вебквест або віртуальну виставку за творами Валентина Чемериса "Сіяч добра і любові".

            Запрошуємо користувачів до участі в заходах та перегляді інформації про проведення регіональної кампанії на блозі "Бібліотечна Криничанщина" та на сторінках бібліотек у фейсбуці.

            Криничанська центральна районна бібліотека для дорослих приєдналася до проведення кампанії, запланувавши заходи з популяризації творчості Валентина Чемериса:

  • виставка-знайомство       "ВАЛЕНТИН ЧЕМЕРИС - СПЛАВ ІСТОРІЇ ТА СЬОГОДЕННЯ"; 
  • інформ-листівка "ЦИТАТИ ВАЛЕНТИНА ЧЕМЕРИСА";
  • буклет з біографією українського письменника "ВЕЛИКИЙ ТРУДІВНИК ПЕРА";
  •       бібліо-ланч               "ТУТ ОЖИВАЄ ІСТОРІЯ".
 

  







 

Комментариев нет:

Отправить комментарий