понедельник, 22 февраля 2021 г.

Нові книги

 

Маємо чудовий фонд творів Лесі Українки, але ніколи не буде зайвим доповнення його книгами про її творчий та життєвий шлях - тим паче рік 2021 – ювілейний для письменниці. На державному рівні відзначається 150-річчя з дня народження Лесі Українки. Книга Марії Кармазіної «Леся Українка, життя як виклик» отримана від Українського Інституту Книги,  доповнила виставку «Митці слова, ювіляри року» в Криничанській центральній районній бібліотеці для дорослих.

Книга пов’язана із життям та діяльністю видатної української письменниці. Забезпечить, задовільнить потреби користувачів інформацією. Містить чудовий матеріал про Лесю Українку, який збагатить знання учнів, учителів та всіх хто любить та шанує творчість української письменниці Лесі Українки.

Про життя славетної української поетеси та драматурга, про її родичів, дозвілля і навчання, про творчу роботу та її першу збірку можете дізнатися, прочитавши книгу  Тетяни Панасенко «Леся українка». Видання містить факти про невиліковну хворобу Лесі, а під кінець життя про майже позбавлене її пересування, активну життєву позицію, енергійність.

Запрошуємо до бібліотеки читати, спілкуватися, обговорювати україномовні видання, книги від Українського інституту книги.



Комментариев нет:

Отправить комментарий