четверг, 5 ноября 2020 г.

                     Сучасна українська книга.

Продовжуючи літературний  фото-цикл «Цікавинки української мови»  до Дня української писемності та мови Криничанська центральна районна бібліотека для дорослих презентує книжкову виставку «Сучасна українська книга»


          Сучасна українська література є однією з найяскравіших і найцікавіших в Європі. Твори письменників-сучасників отримують міжнародні премії та перекладено на різні мови світу.


        В асортименті нашої бібліотеки є книги на будь-який смак.
Дивовижний фантастичний і містичний світ зі своїми законами відкривають книги Марини і Сергія Дяченків, Д. Корній, М.  Кідрука, В. Лиса, В. Шкляра.
Нових рис набуває сьогодні сучасний гостросюжетний детектив, який поєднує в собі елементи філософського роману, гостросюжетного  бойовика, містики – це романи В.  Шкляра, А. Куркова, А. Кокотюхи.


         Книги про кохання повертають віру у красиві історії та хеппі енди, де герої щасливо проживають свій вік. Історії про кохання талановитих письменниць С.Талан, В. Мастєрової, А.Рогашко та Д.Гнатко змусять читачок відволіктися від щоденного життя та зануритися у цікаві історії  про кохання.
 

   Запрошуємо до бібліотеки та  вибрати за смаком  книгу українського сучасного автора!

Комментариев нет:

Отправить комментарий