среда, 17 ноября 2021 г.

Тютюнопалінню – НІ

 

Про шкідливість куріння зараз не говорить хіба що ледачий. Але на жаль за статистичними даними, курців з кожним роком стає все більше, особливо серед молодих людей.

Проблема куріння – одна з основних проблем людства. Куріння — страшне лихо, яке підриває здоров’я і скорочує життя мільйонам людей., руйнує  розум, завдає  шкоду всьому організму.

В наші дні куріння серед підлітків не рідкість, їм здається що так вони виглядають більш сучасними, дорослими, модними. Спробувати покурити - не страшно, але потім бувають страшні випадки. 

До  Міжнародного  дня відмови від паління (No Smoking Day) , який відзначається в цьому році 18 листопада  Криничанська центральна публічна бібліотека пропонує онлайн інформацію-застереження «Альтернатива шкідливим звичкам – книга». Цей день є ще однією  нагодою для усвідомлення небезпеки, яку несе здоров’ю суспільства тютюнопаління, допомогти людям, які бажають позбутися цієї шкідливої звички  та застереження для тих, хто ще не  пробував курити. Закликаємо молоде покоління - не починайте палити, не звикайте до  цієї пагубної звички, а краще прочитайте цікаву книжку, відвідайте спортивний майданчик, цікаво проведіть час.

            Бажаємо всім здоров’я!


Комментариев нет:

Отправить комментарий