понедельник, 5 апреля 2021 г.

Здоров’я – найцінніший скарб людини

 

7 квітня –  Всесвітній день здоров’я.

Здоровий спосіб життя сьогодні – це вимога часу. Бути здоровим – це актуально, модно і престижно.

До Всесвітнього Дня здоров’я Криничанська центральна публічна бібліотека для користувачів пропонує книжкову онлайн  інформацію «Сучасний погляд на здоров’я людини».

На розсуд читачів про питання  здорового способу життя дві книги, які надійшли до нашої книгозбірні від Українського інституту книги Ф.Раян «Вірусосфера» та Е.Бісса «Імунітет. Правда та міфи про щеплення».

Світ почав змінюватися, нові віруси заполонили наше життя і раз у раз вони змінюються,  щоб зрозуміти, що сталося і що нас очікує ви знайдете відповіді в нових книгах.

         Після спалаху короновірусу весь світ бореться з пандемією і медики намагаються дати людям слушну пораду.

У книзі «Вірусосфера» британський генетик, доктор Френк Раян «запрошує до  подорожі у світ вірусів», з якої ви довідаєтеся про те, чим вони є насправді, що роблять у природі та яку роль відіграли в еволюції на Землі та в історії людства.

         Автор книги розкриває ці та інші питання, глибоко занурюючись у проблематику низки хвороб, що їх спричиняють віруси., читач дізнається про особливості поведінки вірусів і про причини, через які віруси вражають людство.

         Ф.Раян пояснює, як віруси еволюціонували паралельно з нами і допомогли нам стати тими, ким ми є тепер.


Друга книга-новинка Е.Бісса «Імунітет. Правда та міфи про щеплення».

Вакцинація розділила світ на два табори: одні кажуть, що щеплення вбиває дітей, а другі — що рятує. То хто ж має рацію? Як вакцинація впливає на імунітет? Що буде з вами й рідними, якщо не вакцинуватиметеся?

Як  щеплення впливає на імунітет людини?

Авторка цієї книжки, Еула Біссс, після народження сина занурилася в імунологію. Вона сміливо руйнує стереотипи про щеплення, апелює до історії та літератури, вміло пов’язує реальність і міфологію.

Прочитавши цю працю, ви точно знатимете, чи вакцинувати власну дитину.

Радимо нашим користувачам перечитати запропоновані книги, щоб бути більш обізнаними та  правильно проінформованими.

Працівники нашої бібліотеки бажають усім міцного здоров’я!

 

Комментариев нет:

Отправить комментарий