понедельник, 18 февраля 2019 г.

«Афганістан – то біль і смуток, чиєсь обірване життя. 1979 – 1989 р.»


     Так називався День пам’яті воїнів-інтернаціоналістів, присвячений 
30-й річниці виведення радянських  військ з Афганістану, який включав  виставку-інсталяцію «Крізь спогад афганської війни», огляд літератури «Афганістан то біль і смуток, чиєсь обірване життя…» та вечір-пам’яті «Час і досі не загоїв рани…» на який завітали учні 9-го класу (класний керівник Палієнко В.М.) та 10-х класів СЗШ №2 (класні керівники - Колодка Л.М. та Вакерина А.С.).
         Ведучі заходу директор ЦРБ для дорослих – Бобошко Т.І. і заввідділом обслуговування – Завгородня О.М. познайомили присутніх з історичними фактами афганських подій, демонструвалась   документальна  стрічка «Все що треба знати про Афганську війну» та показ фільму про воїнів-афганців, наших земляків (автор Науменко Т.М.). Виставку «Крізь спогад афганської війни» презентувала  бібліотекар  Кучер Н.О.. Зворушливо пройшла інсценізація вірша – розмови матері з  сином, у виконанні дев’ятикласників – Приймак Анни, Чехович Даринки, Сабов Михайла,          не залишивши  присутніх  байдужими. 
         На   заході  виступила  вчитель СЗШ №2 Палієнко В.М.. Вона звернула увагу на те, що в залі  присутні  діти, батьки яких були учасниками афганських подій,  закликала пам’ятати воїнів-інтернаціоналістів, виявляти розуміння до них, бо вони цього заслуговують.  
         Учасники заходу поклали квіти біля  пам’ятного знаку  загиблим воїнам-афганцям.






Комментариев нет:

Отправить комментарий