среда, 20 февраля 2019 г.

Підсумкова нарада діяльності бібліотек району


     
         19 лютого на базі Криничанської центральної районної бібліотеки для дорослих відбулася нарада бібліотечних працівників району за підсумками роботи  2018 року. Директор ЦРБ для дорослих Т.І. Бобошко відкрила нараду, познайомила керівників книгозбірень із листом Директора ДОУНБ ім. Первоучителів слов’янських Кирила і Мефодія в якому йшла мова про постанови, що втратили чинність. Обговорили Постанову Кабінету Міністерств України від 06 лютого 2019 року «Про затвердження Державних соціальних нормативів забезпечення населення публічними бібліотеками  в Україні.

         В котре наголосила на критерії якості роботи бібліотеки, які відповідають  пунктам постанови КМУ від 06 лютого 2019 року, та про висвітлення діяльності бібліотеки, проведених масових заходів на сторінках ЗМІ та в соціальних мережах.
         Методист Панасенко Т.А. в своїй презентації дала оцінку кожній бібліотеці аналітично-статистичної діяльності, звернула увагу  на участь в кампаніях, проектах, конкурсах, оглядах, акціях, соціальних дослідженнях, які були оголошені протягом 2018 року, наголосила на організацію та роботу клубів за інтересами.
         Важливий напрямок в роботі бібліотек, це комплектування, організація та збереження бібліотечного фонду. А сьогодні першочерговим завданням кожного працівника книгозбірні є продовження перекласифікації книг по таблицях УДК. З цього питання до присутніх звернулася бібліотекар Мазуренко Н.О..
      Питання інформаційно-бібліографічного забезпечення користувачів бібліотеки за минулий рік проаналізувала бібліограф ЦРБ для дорослих В.В. Лучка, яка особливу увагу звернула на масові форми інформування відвідувачів, на видачу довідок та їх реєстрацію.
         Директор ЦРБ для дітей О.В. Гаврющенко дала конкретну оцінку діяльності сільських, селищних бібліотек по роботі з дітьми.








Комментариев нет:

Отправить комментарий