понедельник, 11 февраля 2019 г.

Подаруй бібліотеці книгу


         Уже багато років, я б сказала, десятки років центральна районна бібліотека для дорослих проводить акцію «Подаруй бібліотеці книгу». На неї завжди відгукуються небайдужі мешканці громади, не чекаючи міжнародного дня дарування книги, який відзначається 14 лютого і об’єднує всіх хто дарує книги і має  любов до читання. Завдяки проведенню акції фонди книгозбірні поповнюються новими цікавими книгами.
         Останнім часом для користувачів бібліотеки дуже не вистачає книжкових новинок. І ось такі подарунки від читачів нашому  закладу – книги сучасних українських авторів, книги різної тематики надійшли від Клименко Галини, Коломоєць Олени, Головєй Світлани, Басалиги Тетяни, Оганян Мирослави, Шпотак Яни, Асріяна Рубена. А для любителів рукоділля – подаровані книги від Ірини Солоної. Всі даровані книги знайдуть свого улюбленого користувача. Земляки, відомі люди нашого краю, Юрій Пархоменко та Олена Ющук, діляться  авторськими збірками.
         Окремо хочеться подякувати за подаровані журнали 2019 року користувачці Криничанської центральної районної бібліотеки для дорослих Журавель Надії, яка не шкодуючи коштів передплачує додому, а прочитавши, презентує  бібліотеці.
        Ми працівники закладу, дуже вдячні за отримані подарунки та сподіваємося, що акція «Подаруй бібліотеці книгу» об’єднає навколо себе багато небайдужих людей, які люблять та шанують книгу.



Комментариев нет:

Отправить комментарий