вторник, 19 февраля 2019 г.

«Все починається з любові»



           14 лютого бібліотекар Заремба Н.Б. разом із вчителем музики Кошман Є.В. в музичному кабінеті школи провели літературно-музичну композицію «Все починається з любові». До перегляду читачів була продемонстрована книжкова виставка письменників та поетів українських та зарубіжних класиків. У відділі можна взяти та прочитати книги О.Пушкіна та Т. Шевченка,Л.Українки та Ю.Лермонтова,Б.Ахмадуліної та Л.Костенко та багато інших творів автори, які писали про кохання.
         На фоні ліричної музики шербурські парасольки читачі були ознайомлені з легендою про святого Валентина та з його коханою Юлією. Діти читали напам’ять вірші про перші почуття, про нерозділене кохання. Чекурда Вікторія прочитала свій авторський вірш. Під місячну сонату Бетховена глядачі переглянули презентацію які країни святкують день Валентина. Дітей вразив перегляд відео вірша Е.Асадова «Какмноготех…».
Хочеться відзначити активних читачів: Шумілову А.,Чекурду В., Пент'є В.,Мельниченко С.,Опріша Я.,МельничукА., Ткаченко М. На святі були проведені різні конкурси, свято проходило весело, жваво. Діти та глядачі залишилися задоволені. Після свята дітей чекав солодкий стіл на якому було обговорено свято.
         Велике спасибі хочу виразити вчителю Палію В.М., який постійно допомагає дитячому відділу в проведенні різних свят.
        

Комментариев нет:

Отправить комментарий